Головна    Новини

Новини

Електронні замки для самостійної реєстрації
09.04.2024
Вам колись доводилося змінювати свої плани відповідно до розкладу ваших гостей? Іноді вам доводиться повністю змінювати плани, витрачаючи ваш час, тому що їхня поїздка затягнулася і ви не змогли зустрітися в обумовлений час? На якийсь час ці проблеми значною мірою залишилися у минулому завдяки самостійній реєстрації. Ця система використовується, зокрема, на платформах оренди житла для туристів, таких як  Airbnb .    Але з чого складається ця самостійна реєстрація? Якщо ви маєте будинок для відпочинку, вам має бути цікаво, як ви можете запропонувати його своїм гостям. Тут ми розповімо вам про це!   
Система керування готелем
08.04.2024
Світ, який швидко змінюється, пандемія і війна змушують готельний бізнес швидше адаптуватися до умов, що постійно змінюються, і, як відомо, нові технології є невід'ємною частиною цього процесу. Більш того, ці технологічні досягнення відіграють дедалі важливішу роль у системі управління нерухомістю (PMS) готелів. У цій статті докладно пояснюється, що таке PMS готелю та які переваги воно може принести у повсякденну діяльність та керування готелем. 
Електронні замки як вижливий елемент дизайну в готелі
26.02.2021
Скільки б ми не розповідали про функціонал, дизайн - один з основних чинників, який треба враховувати при проектуванні і будівництві готелю. Саме дизайн - перше, на що зверне увагу гість, вибираючи готель для відпочинку або ділової поїздки. Таким чином, ще навіть не побувавши у Вашому готелі,гість вже формує враження про нього і одну з ключових ролей грає саме дизайн - лобі, бари, ресторан і звичайно ж готельний номер. 
Нові технологічні тенденції на готельному ринку в 2021 році
09.12.2020
Темпи технологічних змін нестримні в усіх сферах життя суспільства, покращуючи наш спосіб життя і змінюючи звички споживання.  І звичайно, це зачіпає і одну з найважливіших галузей світової економіки : туризм. У цій статті ми розглядаємо деякі з найбільш помітних технологічних тенденцій в готелях на 2021 рік.   
Безконтактні технології: сьогодення і майбутнє для готелів Post-COVID
17.11.2020
Виникнення пандемії COVID - 19 змінило весь наш світ, змусивши компанії адаптуватися до нових вимог соціального дистанціювання. На щастя, останні досягнення в диджитализации і безконтактні технології дозволяють готелям гарантувати максимальну безпеку для своїх клієнтів. 
Self check-in кіоск як інструмент нової реальності
09.05.2020
Cоціальне дистанціювання; уникнення скупчення людей та черг на ресепшен; заощадження часу гостя; скорочення кількості персоналу в готелі; особливості сучасних гостей покоління Z і Альфа (автономність, незалежність, мінімізація особистих контактів). Усе це виклики нової реальності, до яких мають бути готові готелі. Великою мірою допоможе вирішити ці питання обладнання Omnitec, а саме електронні системи доступу і кіоски самостійної реєстрації.
Галузі застосування електронних замків Omnitec
01.05.2020
Впровадження хмарних технологій у функціонал електронних замків  Omnitec істотно розширило сферу застосування нашої продукції. Отже, розглянемо в яких сферах замки Omnitecможуть бути корисні. - готелі  - хостели - апарт готелі  - приватні апартаменти - офісні центри - коворкінги  
Компанія Omnitec Systems на International Hospitality Conference
14.02.2020
З радістю повідомляємо, що в 2020 році компанія Omnitec Systems знову вистуапє в якості партнера International Hospitality Conference. Подія традиційно відбудеться 29 лютого 2020 році в готелі Intercontinental Kyiv. Наша компанія є представником іспанської фабрики Omnitec Systems SL , яка спеціалізується на виробництві готельного обладнання. Ексклюзивні поставки обладнання в Україну, високоякісне виконання та втілення найсучасніших розробок Omnitec підніме Ваш готель на ше одну сходинку! В асортименті компанії Omnitec Systems новітні системи електронних замків, готельні системи контролю доступу, міні бари, сейфи та багато іншого З технологіями Omnitec комфорт та безпека готелю завжди під Вашим контролем!